RV

Projecten

Hier kan u de projecten van voorbije klanten bezichtigen

Van Houdt Wiekevorst

Van houdt Wiekevorst is een bedrijf dat bulkvervoer doet en ze verkopen hobby-en veevoeders. Zij kozen voor een website omdat ze zo kunnen laten zien wat ze verkopen, wat er net binnen is en hoe je ze kan bereiken. 

DJ YACAV

Het maken van de website voor DJ Yacav was een passieproject dat voortkwam uit mijn liefde voor muziek en webdesign. Als een vriend en bewonderaar van zijn talent, wilde ik hem helpen zijn muziek naar een breder publiek te brengen. Door een platform te creëren waar zijn sets en verhaal centraal staan, hoop ik hem aan toekomstige bookings te helpen.

L.boeckx hvac

het creëren van de website voor LBoeckx HVAC was een strategische zet om zijn online aanwezigheid te versterken. Als webdesigner begrijp ik het belang van een effectieve digitale aanwezigheid voor bedrijven. Door een platform te bieden waar LBoeckx HVAC zijn assortiment, expertise en diensten kunnen presenteren, streven we ernaar om potentiële klanten te informeren en te overtuigen. Deze website is ontworpen om een naadloze ervaring te bieden, waardoor bezoekers gemakkelijk toegang hebben tot informatie over airconditioningoplossingen, wat bijdraagt aan de groei en reputatie van zijn bedrijf.